FACILITATE – Operatorul de salubritate Drusal a introdus plata facturilor online

0
1159

FACTURI. Societatea care operează serviciul de salubritate în zona municipiului Baia Mare, Drusal, a introdus o nouă facilitate de plată a facturilor, acestea putând fi achitate acum şi online.

 

www.drusal.ro

Cea mai simplă, rapidă şi comodă variantă pentru plata facturii de salubrizare vă oferă şi posibilitatea de a primi detalii despre factură. Pentru asta, e necesar să intraţi pe site-ul web www.drusal.ro şi să vă faceţi un cont (trebuie să completaţi informaţiile referitoare la e-mailul dumneavoastră şi parola de acces a contului pe care vi-l creaţi, apoi veţi primi pe adresa de e-mail un link prin accesarea căruia vă activaţi contul).

 

După activarea contului, utilizatorul primeşte, tot pe adresa de e-mail, datele de logare (pentru autentificare) – aplicaţia vă oferă posibilitatea să vă resetaţi parola, în cazul în care aţi uitat-o, cu un singur click (pe butonul „Resetare parola”), precum şi să vă modificaţi adresa de e-mail cu care v-aţi făcut contul de utilizator.

 

Utilizatorul va putea vizualiza informaţii detaliate despre fiecare factură în parte şi poate alege una sau mai multe facturi pe care doreşte le plătească – practic, după selectarea facturii/facturilor, se deschide pagina „PayU” şi utilizatorul este rugat să completeze datele cardului cu care va efectua plata (pentru a finaliza plata, se dă click pe butonul „Plasează comanda”).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ