EXCLUSIV – Strabag, prin subsidiara ARL Cluj, va executa lucrările de reabilitare a străzilor din Cavnic, contract de 12,7 milioane de lei

0
746
Cavnic

INVESTIȚIE. Concernul austriac Strabag, prin subsidiara din România ARL Cluj (companie preluată în 2007 contra sumei de 5,2 milioane de euro), va executa reabilitarea străzilor din orașul maramureșean Cavnic. Contractul va fi semnat mâine, înaintea prânzului, și va fi executat în termen de un an. ARL Cluj va reabilita 13 kilometri de infrastructură de circulație rutieră contra sumei de 12,7 milioane de lei (echivalentul a aproximativ 2,72 milioane de euro), oferta ARL Cluj fiind cea mai mică.

 

Fapt de semnalat: este una dintre puținele licitații publice de amploare la care nu s-a înregistrat nicio contestație, un semnal că dacă caietul de sarcini și condițiile de participare sunt clare se poate. ARL Cluj a avansat cel mai mic preț dintre companiile calificate pentru execuție, implicit va fi desemnată câștigătoare a licitației de execuție a lucrării.

 

Proiectul administrației publice locale a fost realizat anul trecut, când a fost și depusă cererea de finanțare, iar în ianuarie 2018 a fost semnat contractul de finanțare (prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL II, aferent perioadei 2017-2020). A urmat licitația publică, iar mâine, 5 iulie 2018 se va semna contractul de execuție a lucrării.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here