EVENIMENT – „Zilele Maramureşului” şi-a schimbat sloganul şi începe în 18 mai

0
591
foto: maramuresh.wordpress.com

EDIŢIA A III-A. În perioada 18-23 mai 2017, se va desfăşura cea de-a treia ediţie a manifestării Zilele Maramureşului – prima ediţie a debutat în 7 mai 2015, manifestarea având o durată de patru zile, iar a doua ediţie s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile (6-8 mai 2016). În acest an, evenimentul va avea loc sub un slogan modificat, cel care a stârnit reacţii şi dispute (Haida, hai la Maramu’) fiind înlocuit cu „Haida, hai în Maramureş”.

 

Finanţarea de 150.000 de lei pentru cheltuieli de organizare se asigură din fondul de rezervă bugetară. Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) susţine că, împreună cu instituţiile din subordine implicate (Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”, Muzeul de Etnografie, Şcoala Populară de Artă, Centrul pentru Promovarea Culturii Tradiţionale), evenimentul îşi propune să promoveze Maramureşul turistic.

 

În cele şase zile ale manifestării, pe lângă spectacole tradiţionale şi concerte folclorice, se va organiza şi o gală a ambasadorilor (organizatorii speră ca un număr însemnat de diplomaţi să participe, alături de tour operatori din statele pe care le reprezintă)

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here