EVENIMENT – Păpuşarii băimăreni participă la Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie

0
168

CONCURS. Secţia de Păpuşi a Teatrului Municipal Baia Mare participă în aceste zile la Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie, eveniment desfăşurat în Arad, aflat la a 18-a ediţie şi pentru care au selectate 18 trupe din România, Anglia, Germania, Grecia, Italia, Portugalia şi Ungaria.

 

Teatrul băimărean, care participă la festival alături de cei mai de seamă reprezentanţi ai teatrului de păpuşi din ţară şi din Europa, a prezentat piesa „Submarinul galben”, în regia lui Radu Dinulescu, cea mai nouă producţie a secţiei, un spectacol 3D.

 

La eveniment sunt prezenţi şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluțul de mare” Constanța, Teatrul de păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Teatrul pentru copii „Arlechino” Braşov, Teatrul de păpuşi „Puck” – secția maghiară Cluj-Napoca, Teatrul „Regina Maria” Oradea, Teatrul Dollo, Teatrul Tiki-Riki-Ta, Marionete Studio, Teatrul SosoNuţi din Arad şi maestrul Liviu Berehoi, precum şi trupe de păpuşari din alte şase ţări europene.

 

Câştigătorii festivalului vor fi stabiliţi în 20 mai, în jurizare urmând să intre cele 60 de spectacole care vor fi prezentate în cele cinci zile ale evenimentului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here