EVENIMENT – Mare sărbătoare în Bârsana: tradiționala „Întâlnire cu fiii satului”

0
558
sursa foto: traditii-barsana.ro

TRADIȚIE. Tradiționala sărbătoare a bârsăneștilor „Întâlnirea cu fiii satului” începe astăzi, evenimentul debutând cu activități culturale și sportive, precum și cu un simpozion despre trecutul, prezentul și viitorul localității.

 

Mâine, duminică, 20 august, are loc alaiul de căruțe și călăreți care vor parcurge localitatea refăcând un traseu tradițional al bârsaneștilor, și tot mâine este programată parada portului popular și, desigur, spectacolul în aer liber cu participarea mai multor ansambluri și cântăreți de muzică populară, a anunțat primarul Teodor Ștefanca.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here