EVENIMENT – Insieme Music School Baia Mare sărbătoreşte prin cântec venirea primăverii

0
691
Insieme Music School Baia Mare - „Dar de primăvară”

SPECTACOL. Copiii şi tinerii de la Insieme Music School din Baia Mare, alături de profesoarele Mădălina Horincar şi Oana Barbul vă invită la un spectacol muzical intitulat „Dar de primăvară”. Evenimentul, dăruit în special mamelor, va avea loc vineri, 10 martie 2017, începând cu ora 17.00, la Teatrul de păpuşi din Baia Mare.

 

Circa 50 de copii şi adolescenți, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, vor interpreta piese din repertoriul românesc şi internațional. Manifestarea reprezintă începutul unui lung şir de evenimente pregătite pentru acest an de Insieme Music School  Baia Mare: festivaluri-concurs şi spectacole cu diverse tematici.

 

Insieme Music School

Palmaresul adunat de Insieme Music School în anul 2016 la concursurile de muzică uşoară din întreaga ţară a fost unul deosebit, cu trofee şi premii câștigate la toate categoriile de vârstă. Pentru anul acesta dorinţele sunt şi mai mari, astfel că, de la mic la mare, talentaţii artişti de la Insieme Music School şi, bineînțeles, sub îndrumarea domnişoarelor profesoare Mădălina Horincar şi Oana Barbul, vor face tot posibilul ca premiile importante de la concursuri să ajungă în Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here