EVENIMENT – În Baia Mare și Sighetu Marmației începe Festivalul Arte+, cu zeci de expoziții ale unor artiști plastici de marcă

0
164
Foto: fabricadefericire.eu

ARTA PLASTICĂ. Luni, 19 noiembrie, în mai multe locații din municipiile maramureșene Baia Mare și Sighetu Marmației, începe ”Festivalul Arte+”, eveniment inclus în cadrul Galei Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România.

 

Festivalul cuprinde zeci de expoziții personale ale unor artiști plastici de marcă din arta contemporană românească, dintre care 28 sunt organizate în Colonia Pictorilor din Baia Mare și altele sunt organizate în spații neconvenționale (în Baia Mare: Piața Cetății și Turnul Ștefan, Galeria Totus Tuus Biserica Sfânta Treime, Turnul Măcelarilor, cinematografele Minerul și Dacia, Gara CFR Baia Mare, Curtea Monetăriei, Aeroportul Maramureș și holul Palatului Administrativ; în Sighetu Marmației: la Muzeul de Mineralogie și Științele Naturii și Biserica Greco-Catolică, Sala Radio, Muzeul de Etnografie și Artă Populară Sighetu Marmației).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here