EVENIMENT – Ce concerte mai sunt programate în luna decembrie în Baia Mare: Direcția 5, Narcisa Suciu, Ștefan Hrușcă, 3 Sud Est și Opera Group Project

0
746

PROGRAM. Evenimentul cultural „Baia Mare are suflet”, organizat de municipalitatea Băii Mari și care a debutat în 30 noiembrie 2017 și va dura până în 1 ianuarie 2018, a ajuns abia la jumătatea perioadei de desfășurare, iar programul mai cuprinde încă șase zile de spectacole.

 

În 17 decembrie, dumincă, de la ora 17, are loc spectacolul de colinde susţinut de corurile bisericeşti din Chioar, urmat de showurile trupelor One Way și Direcția 5. De asemenea, în săptămâna premergătoare Crăciunului, în Baia Mare au loc trei spectacole, în zilele de joi, vineri și sâmbătă.

 

În 21 decembrie, de la ora 18, se desfășoară spectacolul de colinde susţinut de băimărenii Marcel ”Mache” Mîrza și Narcisa Suciu, iar vineri, 22 decembrie, tot de la ora 18, va fi prezentat un spectacol de pentru copii: “Poveste de Crăciun”. În sâmbăta dinaintea Ajunului, 23 decembrie, ora 18, pe scena din Centru Vechi (Piața Libertății) au loc spectacolele de tradiții, măști și colinde – susținut de Ansamblul Național Folcloric Transilvania – și cel de colinde susținut de maramureșeanul Ștefan Hrușcă.

 

3 sud est

În noaptea dintre ani, 31 decembrie, de la ora 23, are loc Revelionul Băimărenilor, cu un concert susținut de formația 3 Sud Est, iar în prima zi a anului 2018, de la ora 18, la Catedrala Ortodoxă Episcopală „Sfânta Treime” are loc Concertul de Anul Nou, susținut de clujenii de la Opera Group Project.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here