EUROPARLAMENTARE – Cei trei judecători din Biroul Electoral Maramureș vor fi stabiliți miercuri

0
244

DESEMNARE. Ședinţa de desemnare a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Maramureş constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European are loc miercuri 27 martie 2019, ora 14, la Tribunalul Maramureş.

 

Ședința este publică și are loc în sala nr.39, a informat preşedintele Tribunalului Maramureş, Nicolae Stamate Tămășan. Componența BEJ Maramureș se stabilește prin tragere la sorţi. Alegerile pentru stabilirea componenței Parlamentului European au loc în 26 mai 2019.

 

La ultimele alegeri pentru Parlamentul European, prezența la vot în Maramureș a fost de 25,31%, mult sub media națională (al cincilea loc de la coadă).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here