EFICIENȚĂ – Fosta șefă a Fundației „Baia Mare 2021”, Mihaela Pușnava: peste 5.300 de euro, pentru elaborarea în două zile (!) a planului de afaceri al viitorului incubator de afaceri al Primăriei

0
2335
Mihaela Pușnava

FAPT. Un sereleu din Constanța, Agorapolis, administrat de Mihaela Pușnava, fosta manager de strategie și dezvoltare a Fundației „Baia Mare 2021” (înființată de Primăria Baia Mare pentru a gestiona participarea urbei la competiția care a desemnat Capitala Culturală Europeană a anului 2021) va elabora planul de afaceri al viitorului incubator de afaceri al municipalității. Lucrarea a fost dată într-un soi de încredințare directă, respectiv Pușnava a făcut o ofertă pe SEAP, Primăria a acceptat-o (pen’ că a fost legal și s-a scutit timp și emoții cauzate de o eventuală licitație publică).

 

Pentru “suma convenită” – de 25.000 de lei (echivalentul a peste 5.300 de euro) – Pușnava va face descrierea incubatorului de afaceri și a investiției, precum și o analiză și o previziune financiară (care include bugetul și planul investițional). Pușnava este absolventă de Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București și a fost “cel mai tânăr candidat” al Coaliției pentru Baia Mare, melanj politic din subordinea primarului Cătălin Cherecheș, creat exclusiv pentru alegerile locale din 2016.

 

Oferta lui Pușnava a fost depusă în 4 mai, în 5 mai s-a semnat contractul și, conform acestuia, “termenul maxim de predare a documentației este 7 mai 2018”, ceea ce înseamnă că toată elaborarea asta a planului viitorului incubator de afaceri al municipalității nu-i chiar atât de elaborată (respectiv, nu pare o mare șmecherie), putând fi finalizată în două zile. Însă, cel mai probabil, punctul 9.11 din contract a fost respectat întocmai (“Prestatorul are obligația de a executa serviciile prevăzute în contract cu profesionalismul și promptitudinea cuvenite angajamentului asumat”).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here