DRUMURI DE AUR – Municipalitatea Băii Mari plătește încă 1,7 milioane de euro pentru asfaltări, ajungând în șase luni la un total de 2,8 milioane de euro

0
485

REABILITARE INFRASTRUCTURĂ. Primăria Baia Mare se pregătește să facă cea de-a treia plată, în valoare de 8 milioane de lei (echivalentul a peste 1,7 milioane de euro), asocierii de firme Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj SA – Construrom SA – Nord Vest Infrastructură  și Servicii SRL. Plata este aferentă lucrărilor din perioada 13 iulie – 31 august, așadar pentru o lună și jumătate.

 

Aceasta este cea de-a treia plată din 6 martie 2018 încoace, după semnarea acordului-cadru pentru gestiune, întreținere și reparații străzi, contract semnat de primarul Cătălin Cherecheș și reprezentații asocierii de firme: Dan Lucian Mihalca (ARL Cluj), Marcel Zoicaș (Construrom) și Ionuț Baltă (Nord Vest Infrastructură și Servicii).

 

În cele șase luni de contract de asfaltare, plombări, întreținere a străzilor cu municipalitatea Baia Mare, asocierea de firme a încasat 13 milioane de lei (echivalentul a peste 2,8 milion de euro), cu o medie de peste 2,1 milioane de lei pe lună.

 

Valoarea exactă a contractului, care se întinde pe doi ani, nu s-a pronunțat, acesta fiind unul vast, „de 30, chiar 40 de milioane de euro”, după cum a spus primarul Cherecheș – estimarea maximă a beneficiarului (municipiul Baia Mare) fiind inițial, la licitația din vara anului trecut, de 70 de milioane de lei + TVA.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here