DROGURI – Trei clujeni, arestați după ce au fost prinși în Baia Sprie cu un kilogram de cannabis în autoturism

0
637

AREST. Trei tineri, cu vârste de 24, 26 și 27 de ani, din Cluj-Napoca, care au fost prinși în trafic, în Baia Sprie, cu un kilogram de cannabis asupra lor, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului Maramureş, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

 

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, instanţa a reţinut că aceştia au fost prinşi în trafic, la data de 29 mai 2018, ora 01.15, de organele de poliţie din Baia Sprie, transportând o cantitate de circa 1 kilogram de cannabis.

 

Conform rechizitoriului DIICOT Maramureş, inculpatul P.M.R. (27 de ani) i-a solicitat inculpatului A.M.I. (26 de ani) sprijinul pentru a-şi procura droguri, iar inculpatul D.F.D. (24 de ani) a pus la dispoziţie autoturismul bunicii sale şi suma de 20.000 lei, din care câte 2.000 lei şi-au păstrat inculpaţii A.M.I. şi P.M.R. – se presupune că incupatul A.M.I. a deţinut în vederea consumului propriu asemenea substanţe.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here