DROGURI – Maramureșean reîntors din Spania, reținut pentru deținerea a peste o jumătate de kilogram de canabis

0
483

TRAFIC. La prima oră a acestei zile, puțin după miezul nopții, în localitatea maramureșeană Câmpulung la Tisa, un echipaj mobil al Poliției de Frontieră Sarasău a  oprit pentru control un autocar marca Volvo care venea din Spania. În urma verificărilor, în bagajul unui pasager (domiciliat în Maramureș, în vârstă de 40 de ani) au fost descoperite, disimulate în pungi de cafea, cinci pachete din folie transparentă, vidate, în care se afla o cantitate de 573 de grame de substanță vegetală de nuanță verde-oliv, posibil canabis.

 

Substanța a fost predată lucrătorilor din Serviciul Combaterea Criminalității Organizate Maramureș, iar pe numele cetățeanului I.A. a fost emis un mandat de reținere pe 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine urmează sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și deținerea de droguri de risc fără drept.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here