DROGURI – Băimăreanul prins cu cannabis și speed, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
497

DECIZIE. Tribunalului Maramureş a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Maramureş, arestarea preventivă pe 30 de zile, până în 1 martie 2019 inclusiv, a inculpatului M.A.G., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Baia Mare, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu (fapte pedepsite cu închisoare între 6 luni şi 3 ani) și trafic de droguri de risc și de mare risc (fapte pedepsite cu închisoare între 5 şi 12 ani).

 

Inculpatul are antecedente penale, fiind condamnat definitiv în cursul anului 2017 pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată, la pedeapsa de 6 luni închisoare, pedeapsă a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere pe un termen de 3 ani.

 

Conform DIICOT, în 30 ianuarie 2019, poliţiștii chemați să soluționeze un conflict între inculpat şi o altă persoană, finalizat cu sancţionarea contravenţională a acestuia, observând comportamentul dubios al inculpatului şi simțind în preajma maşinii conduse de acesta mirosul specific celui de cannabis, au procedat la verificarea interiorului maşinii şi au descoperit cantitatea de 120 de grame de cannabis şi de 20 de grame de speed. Inculpatul a făcut apel la decizia Tribunalului Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here