DROGURI – Băimăreancă arestată la domiciliu, după ce i-a trimis fiului cannabis din Spania

0
351

AREST LA DOMICILIU. Deși DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) Maramureș a propus arestarea preventivă a unei băimărence în vârstă de 50 de ani, după ce aceasta le-ar fi trimis fiului și fostului soț 4 kilograme de cannabis, magistratul cauzei, care se judecă la Tribunalul Maramureș, a respins propunerea procurorilor, dispunând față de femeie măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, până în 2 ianuarie 2019.

 

Femeia, care locuiește efectiv în Spania și este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la trafic de droguri de risc, are interdicția de a părăsi (fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi) imobilul în care domiciliază în Baia Mare. De asemenea, ea trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată şi are interdicția de a lua legătura cu fiul și fostul ei soț, coinculpați în acest caz.

 

În cauză există indicii că în 4 noiembrie 2018, la solicitarea fiului său şi a fostului soţ (acum arestați preventiv), femeia a expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, două colete conţinând 4,16 kilograme de cannabis – cantitatea de droguri a fost interceptată de polițiști în 8 noiembrie, în momentul preluării coletelor de către destinatari.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here