DESEMNARE – Viorica Marincaș, singura femeie din istoria Poliției şef al unui inspectorat judeţean, a preluat în Maramureș conducerea partidului lui Ponta

1
2400

PRO ROMÂNIA. Viorica Marincaş (55 de ani), prima și deocamdată singura femeie din istoria Poliţiei Române care a deţinut funcția de șef al unui inspectorat județean de poliție, în perioada noiembrie 2012 – septembrie 2017 (când s-a pensionat), a preluat șefia interimară în Maramureș a partidului lui Ponta, Pro România.

 

Vineri, 18 ianuarie 2019, la întâlnirea din Baia Mare a liderilor Pro România cu simpatizanții noii formațiuni politice în vederea înființării structurilor locale, Victor Ponta a prezentat-o pe Viorica Marincaș ca președinte interimar al filialei maramureșene. Marincaș a devenit chestor șef și a fost numită la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș în perioada când Ponta era prim-ministrul României, în timpul Guvernului Ponta 1.

 

Afinitatea lui Marincaș pentru partidul lui Ponta a fost făcută publică încă din 11 ianuarie, când a început să posteze pe pagina sa de Facebook electorale de partid, iar la începutul acestei săptămâni a postat un îndemn preluat de pe pagina Pro România Maramureș: „Deținem președinția Consiliului Uniunii Europene. Să fim PRO ROMÂNIA. PRO valori europene! PRO democrație și stat de drept. Acesta este drumul pe care trebuie să meargă România. PRO ROMÂNIA!”.

 

Fostul prim-ministru pe vremea când deținea președinția PSD, Ponta, a precizat că la alegerile locale din 2020 mai mulți primari PSD și PNL din Maramureș vor candida pe listele Pro România, aceștia fiind împiedicați doar de lege să se înscrie acum în partidul pe care-l conduce (aceasta sancționând traseismul politic cu pierderea mandatelor).

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cine se aseamana se aduna. Oare si Marincas a plagiat teza de doctorat ca si Ponta ?….uni spun ca DA ….general stim cum a ajuns.Iar ca general al Romaniei a fost premiata de Ambasada SUA……????….pentru ce servici …merite , doar pe ochi frumosi ,nu prea cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here