DEMERS – Gheorghe Șimon: „Susțin scrisoarea-document menită să clarifice situația internă din PSD și dezbaterea acesteia în CEx-urile județene”

0
438
Gheorghe Șimon

REACȚIE. Deputatul maramureșean Gheorghe Șimon, președinte al Comisiei pentru Politică Economică, Reformă și Privatizare din Camera Deputaților, și-a exprimat susținere pentru inițiativa colegilor săi de partid mei, materializată prin înaintarea unei “scrisori-document menită să clarifice situația internă din PSD”, precum și modul în care partidul trebuie să acționeze în viitor.

 

„Sunt întru totul de acord cu textul scrisorii și susțin, la rândul meu, ideea dezbaterii acesteia în Comitetele Executive ale organizațiilor județene, precum și supunerea la vot a textului, în vederea mandatarii clare și argumentate a reprezentanților care urmează să decidă în CEx. Consider ca acest demers este unul democratic, normal și benefic pentru PSD, dar mai ales pentru România”, a precizat deputatul maramureșean Gheorghe Șimon.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here