DECIZIE – Vasile Pop o înlocuiește pe Sorina Pintea la conducerea Spitalului Judeţean din Baia Mare

0
924
Vasile Ioan Pop (stânga) și Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș

INTERIMAT. Doctorul Vasile Ioan Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, a devenit managerul celei mai mari unităţi spitaliceşti din Maramureș, după ce a preluat (deocamdată dispoziția emisă de conducerea Consiliului Judeţean Maramureş este cu titlu interimar) managementul deținut de Sorina Pintea. Pintea și-a suspendat contractul de management, urmând să revină pe post după ce nu va mai fi ministrul al Sănătății.

 

Pop, care este medic specialist în neurochirurgie, a declarat că va continua toate proiectele demarate de fostul manager al spitalului, respectiv „proiectul cu radioterapia, care a avansat foarte mult şi care reprezintă o investiţie de peste 7 milioane de euro, bani obţinuţi ca finanţare de la Banca Mondială” și “achiziţionarea de aparate medicale performante”.

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here