DECIZIE – Șefa pesedistelor din Satulung, declarată incompatibilă cu funcția de consilier local

0
488

INCOMPATIBILITATE. Angela Șter (PSD), consilier local din Satulung și membră în structura de conducere a Organizației de Femei Social-Democrate Maramureș, a fost declarată de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în stare de incompatibilitate.

 

Conform inspectorilor ANI, Șter (aleasă în 2013 în structura de conducere județeană a femeilor social-democrate) a fost în incompatibilitate timp de trei ani și jumătate, în perioada 1 noiembrie 2012 – 14 aprilie 2016, când a deţinut şi exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat a Serviciului Public de Alimentare cu Apă al Comunei Satulung din subordinea Primăriei.

 

Raportul ANI consemnează că Șter a încălcat dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, conform căreia “funcţia de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu exercitarea (…) calităţi de angajat calitatea de funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă (n.red., cazul lui Șter) în aparatul propriu al consiliului local respectiv”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here