DECIZIE – Președintele PRM Maramureș, borșeanul Marius Apostol, a fost exclus din partid

0
881
Marius Apostol

EXCLUDERE. Ultima ședință a Biroului Permanent Național al Partidului Romania Mare (PRM) a dus la decizia excluderii din partid a președintelui PRM Maramureș, Marius Gheorghe Apostol, precum și a unui membru al PRM din Ulmeni, Julien Sorel Zah. Conform unui comunicat remis de PRM, „excluderea din partid a avut la bază fapte săvârșite de sus-numitul (n.red. Marius Apostol), prin care s-au încălcat grav atât statulul partidului, cat și Legea nr.14/2003, care prevede funcționarea partidelor politice. (…) Decizia de excludere din partid a fost aprobată în unanimitate de către membrii Biroului Permanent Național al PRM”.

 

Marius Apostol este de profesie economist (la Conversmin) și administrează un centru de fitness și o sală de sport în Borșa. A fost ales ca președinte PRM Maramureș în 7 mai 2017, într-o conferință județeană desfășurată în Ocna Șugatag și contestată de organizația PRM Baia Mare (condusă de Nistor Lihet), care nu a fost lăsată să intre în sala în care s-au desfășurat alegerile pe motiv că nu au statutul de delegat. Atunci, decizia a fost luată (și aprobată tacit) de reprezentanții Biroului Permanent al PRM, Dan Brudașcu (președinte PRM Cluj) și Radiana Neamţu (preşedinte PRM Arad).

 

Marius Apostol esre membru PRM din anul 2005 și a candidat de mai multe ori pe listele acestui partid la alegerile locale și parlamentare. În urma alegerilor din 2016, Apostol a devenit consilier local al orașului Borșa.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here