DECIZIE – PNL a stabilit, în sfârşit, componenţa Comisiei de organizare a alegerilor în PNL Maramureş

1
388
Călin Bota, președintele Comisiei de organizare a alegerilor în PNL Maramureş

ALEGERI. Biroul Politic Naţional a decis numirea unei Comisii de organizare a alegerilor în PNL Maramureş, care în afara obiectivului din titulatură are o singură sarcină: aceea de a linişti, măcar parţial, spiritele încinse în filiala judeţeană, scindată între Mircea Dolha (care a demisionat în 3 martie) şi Ionel Bogdan (numit preşedinte interimar de Comisia de Organizare şi Unificare).

 

Călin Bota, fost consilier municipal, acum consilier judeţean, a fost numit preşedintele Comisiei, din care mai fac parte opt membri: liberalii Marinel Kovacs, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, Alexandru Oros (din Sighetu Marmaţiei) şi Felician Ciceu (primarul din Dumbrăviţa), precum şi foştii democrat-liberali Gheorghe Bârlea, Felician Cerneştean, Gheorghe Marian şi Constantin Bolos.

 

Astăzi are loc prima şedinţă a noii structuri a PNL Maramureş.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Dear mister Wisky,
    I want to tell you a lot of stories about the Liberal Party from Maramures County.My wife Lenuta is against my political schedule but if you are so kind print in your paper my declaration.(in romanian).
    With the suport of Lena……
    .,,Cei nominalizati in articol sunt in marea majoritate angajati ai companiei de consultanta ,,Trencadis& Nemes & Asociatii,, companie prestigioasa de PR politic.
    Badly,adica din pacate, din cei nominalizati sa faca liniste, normalitate, in Maramures, majority sunt dependenti de domnul Radu Negulescu from Bucharest near the Triumph Arch.
    Bota este clar omul lui Nemes, consilier cu mari probleme de incompatibilitate.Liberalii nu pot fi condusi de un contabil care acopera ,,lipsuri,, din padurile patriei..Liberalismul inseamna viziune si patriotism !
    Tagarlas …ha ha, prieten cu Nemes.Marinel un tradator de tara dovedit si Ciceu ..unchiul lui Ionel Virginul from Dumbravica.
    La papagalii de la Pdl amintim faptul ca Barlea senatorul, cand si-a casatorit feciorul l-a ales de nas pe…Nemes ,Bolos a fost telecomanda lui Man care-l uraste pe Ropy, Marian e un drunker si Cernestyan vinde aur.
    Bota are o singura sarcina: Sa-l puna presedinte pe Ionel Bogdan, virginul on-line.,,
    Bota are o ,,big problem with the local press.,,
    Dar poate ca Glasul bate toba pana la Mahalache the spleeping guy.
    Take care about AM-POS.
    Yours,
    John &Lenuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here