DECIZIE – Municipalitatea Băii Mari se va asocia cu FRF pentru a putea înlocui mocirla de pe terenul 2, de lângă stadion, cu gazon sintetic

0
893
Răzvan Burleanu și Cătălin Cherecheș

PARTENERIAT. După ce în 2017, fostul arbitru FIFA Cristi Balaj, președinte al AJF Maramureș, a manifestat dorința modernizării, printr-o finanțare de 150.000 de euro de la Federația Română de Fotbal (FRF), a terenului 2, situat în imediata apropiere Stadionului „Viorel Mateianu” din Baia Mare, proiect pe care s-a așternut o jumătate de an de praf, acesta revine în actualitate.

 

Luni, 11 iunie, consilierii locali sunt chemați să aprobe asocierea municipalității cu FRF în vederea implementării proiectului “Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament”. Pentru asta, municipalitatea va ceda (probabil până la finalizarea investiției) terenul de pe strada Câmpul Tineretului, în suprafaţă de 8.558 metri pătrați, iar FRF ar aloca banii necesari reabilitării și transformării acestuia (edificat inițial cu suprafață de zgură, pe post de teren de antrenament pentru grupele de juniori și copii) în suprafață sintetică.

 

Apoi, contractul de asociere va fi semnat de primarul primarul Cătălin Cherecheș – care în ianuarie 2018, anunța ca termen pentru finalizarea acestei investiții „toamna acestui an” – și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here