DECIZIE – În Maramureș, programul serviciului de pașapoarte a fost prelungit și se suplimentează numărul ghișeelor

0
143

PAȘAPOARTE. Până în 31 august, programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș a fost prelungit până la ora 18.30, conform dispozițiilor Ministerului Afacerilor Interne. Măsura de prelungire a programului de lucru cu publicul a fost motivată prin fluidizarea solicitărilor cetățenilor.

 

Măsura luată la nivel național de conducerea MAI nu schimbă mare lucru în Maramureș, oficialii Instituției Prefectului dispunând încă de la sfârșitul lunii trecute prelungirea programului Serviciului pentru Eliberarea Pașapoartelor. Însă, în Maramureș s-a primit o nouă stație de lucru, care va fi operaționalizată prin deschiderea unui nou ghișeu de lucru cu publicul începând de luni, 30 iulie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here