DECIZIE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest prelungeste sesiunea de depunere a proiectelor pentru înființarea de activități neagricole start-up

0
193

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungeste a patra sesiune de depunere a proiectelor pentru înființarea de activități neagricole start-up până în 29 iunie 2018 (data limită de primire a proiectelor anterioară a fost 15 iunie 2018).

 

Pentru măsura lansată (M5/6A Înființarea de activități neagricole start-up), beneficiarii elibigili direcți sunt fermieri sau membrii unei gospodării agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată – persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile -; micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-up).

 

Beneficiari indirecți sunt locuitorii zonei pentru serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce creează locuri de muncă.

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here