DECIZIE – Cât vor costa biletele și abonamentele la meciurile echipelor de handbal și fotbal ale clubului Minaur Baia Mare

0
296

PREȚ. Consiliul Local Baia Mare a aprobat cuantumul abonamentelor şi biletelor la meciurile disputate pe teren propriu de echipele de handbal feminin și masculin ale CS Minaur Baia Mare.

 

Astfel, abonamentul pentru sezonul 2018-2019, pentru ambele echipe este de 250 de lei sau 200 de lei pentru o singură echipă (cea feminină sau cea masculină) – pensionarii, elevi şi studenţi au reducere 50 de lei pentru aceste tipuri de abonamente, iar în prețul abonamentului va fi inclus un tricou de suporter. Preţul biletului pentru meciurile din Liga națională a echipelor de handbal masculin şi feminin va fi de 10 lei/meci.

 

De asemenea, abonamentul pentru accesul la meciurile echipei de fotbal, care activează în Liga a III-a, este de 50 lei, iar preţul unui bilet este de 5 lei. Persoanele cu dizabilități şi copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here