DECIZIE – Bărbatul care și-a ucis în Sighetu Marmației fosta concubină cu multiple lovituri de cuțit, arestat pentru 30 de zile

0
603

CRIMĂ. Magistrații Tribunalului Maramureș au dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 22 martie 2019 şi până 20 aprilie 2019 inclusiv, a inculpatului G.V.I. (34 de ani), domiciliat în judeţul Timiş, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

 

Instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în 21 martie 2019, în jurul orelor 6.30, aflându-se în locuinţa fostei sale concubine din municipiul Sighetu Marmaţiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu două cuţite, multiple lovituri în zona gâtului, toracelui şi braţelor, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

 

Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş. Femeia, în vârstă de 29 de ani, locuia împreună cu cei doi copii ai săi, de 4 şi 7 ani. Cel mare era din prima căsătorie, cel mic – chiar cu bărbatul care a ucis-o. Cei doi s-au despărțit luna trecută, iar crima a avut loc în apartamentul femeii, cei doi copii fiind în casă. După crimă, bărbatul a părăsit apartamentul, dar a fost prins de polițiști în scurt timp.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here