DECIZIE ANI – Fost consilier local din Maramureş în stare de incompatibilitate

0
485
Primăria comunei Budești

INCOMPATIBIL. Vasile Ciceu, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Budeşti, a fost declarat în stare de incompatibilitate de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Timp de patru ani, în perioada 25 iunie 2012 – 24 iunie 2016, aşadar în timpul unui mandat întreg, acesta a deţinut simultan funcţia de consilier local (a fost ales pe listele USL) şi pe cea de şofer în Compartimentul Gospodărire din cadrul Primăriei Comunei Budeşti, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

 

Conform actului normativ citat: „Funcţia de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu: c) calitatea de funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului judeţean ori al prefecturii din judeţul respectiv”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here