DANS SPORTIV – Prodance 2000: palmares impresionant – peste 60 de medalii cucerite în prima parte a anului competițional 2017

0
536
Medaliați Prodance 2000

PERFORMANȚĂ. 12 concursuri, 98 de finale, din care 62 terminate pe podium, 3 perechi care au trecut în clase superioare – asta a adus prima parte a sezonului competițional 2017 pentru Prodance 2000 Baia Mare. Performeri ai acestui început de an s-au dovedit a fi Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, care au trecut în Clasa C și au adus școlii de dans băimărene cele mai multe medalii (16) și cele mai multe locuri I (10).

 

În prima parte a sezonului competițional 2017, Prodance 2000 a participat la 12 concursuri: șapte naționale, trei zonale, unul internațional și unul de ranking. Adrian Pop și Anca Dunca formează perechea care a reprezentat clubul băimărean la cele mai multe întreceri (9). Sunt urmați în Top 3 de perechile Sebastian Silaghi & Dalia Bărbos cu opt concursuri și Darius Frîncău & Teodora Trufan cu șapte competiții.

 

Dansatorii de performanță ai Prodance 2000 s-au calificat în 98 de finale în prima parte a anului 2017. Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos sunt cei care s-au calificat în cele mai multe finale (16). Sunt urmați de Darius Frîncău & Teodora Trufan (14) și Adrian Pop & Anca Dunca (8).

 

Din cele 98 de finale în care performerii Prodance 2000 au acces, 62 s-au soldat cu medalii. Perechile de performanță au adus în palmaresul clubului 25 de medalii de aur, 20 de argint și 17 de bronz.

 

Cele mai multe medalii (16) au fost cucerite pentru Prodance 2000 de Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos. 10 medalii au obținut Darius Frîncău & Teodora Trufan, pentru ca perechile Andrei Șandor & Beatrice Lukacs și Zoltan Bagossy & Bernadette Nonn să câștige fiecare câte cinci medalii.

 

Cele mai multe locuri I au fost cucerite pentru Prodance 2000 în această primă parte a sezonului 2017 de către Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, aceștia urcând de 10 ori pe prima treaptă a podiumului. Patru medalii de aur au adus Adrian Pop și Anca Dunca, în timp ce locul 3 în topul medaliaților cu aur este ocupat de Andrei Șandor & Beatrice Lukacs.

 

În urma rezultatelor obținute, trei dintre perechile Prodance 2000 au făcut saltul în clase competiționale superioare. Este vorba despre Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos (au trecut în Clasa C), despre Adrian Pop și Anca Dunca (au promovat în Clasa D), respectiv despre Radu Andrei și Carina Bărcuteanu (au trecut în Clasa E).

 

În total, în palmaresul școlii de dans băimărene figurează acum 1.532 de calificări în finale, în 784 dintre acestea performerii Prodance 2000 obținând medalii.

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here