DANS SPORTIV – Prodance 2000 Baia Mare a început sezonul competițional 2017 cu o salbă de medalii

0
591
Prodance 2000 pe podium: Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, locul I, Clasa D, 12-13 ani

PAS DE DANS… CU DREPTUL. Sezonul de dans sportiv 2017 a început pentru clubul Prodance 2000 Baia Mare cu participarea la „Cupa Oradea”, competiție ajunsă la a 11-a ediție și desfășurată anul acesta pe data de 25 februarie, la Sântandrei (județul Bihor).

 

Adi și Anca, Sebi și Dalia

Clubul băimărean s-a înscris cu două perechi – Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, respectiv Adrian Pop și Anca Dunca – care au adus în bogatul palmares al școlii de dans băimărene trei medalii de aur și una de bronz (Prodance 2000 a adunat până acum 726 podiumuri din 1.438 finale).

 

La tradiționala competiție bihoreană, concurs național derulat sub egida Federației Române de Dans Sportiv (FRDS), s-au înscris anul acesta peste 120 de perechi, dansatorii băimăreni cucerind aurul la Clasa D, 12-13 ani, și Basic Standard, 12-13 ani (Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos), precum și la Clasa E, 14-15 ani (Adrian Pop și Anca Dunca). Pe lângă cele trei locuri întâi, Prodance 200 a mai cucerit un loc trei, bronzul fiind adus de perechea Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos la categoria Basic Latino, 12-13 ani.

 

Campionatul Național pe Secțiuni, care va avea loc în Sala Polivalentă din Iași în perioada 3-5 martie, este următoarea competiție la care dansatorii de performanță ai clubului băimărean vor participa.

 

Cotiso și Dada

 

INVITAȚIE LA DANS. Începutul lunii martie îi aduce la școala de dans băimăreană pe Cotiso (Bogdan) și Dada (Andrada) de la BAILArte din Cluj Napoca pentru un seminar de salsa, bachata și kizomba, cei doritori să participe la evenimentul desfășurat în weekendul 11-12 martie, fiind invitați să se înscrie la sediul școlii de dans Prodance 2000.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here