DANS SPORTIV – Primăvara începe cu un weekend de poveste la Prodance 2000

0
467
Dans, dans, dans, dans...

VINE, VINE PRIMĂVARA. În acest sfârșit de săptămână, membrii școlii de dans băimărene Prodance 2000 vor sărbători cu stil, trecând în pași de dans pragul acestei primăveri. Concret: vineri, 10 martie, la Teatrul Municipal Baia Mare, cu începere de la ora 17, copii și tineri din toate grupele de „învățăcei” de la Prodance 2000 (grupele de vârstă 4-6 ani, respectiv 7-11 ani, fete solo, debutanți, perechi de precompetițional, tineret) vor fi protagoniștii spectacolului „Bun venit, primăvară!” menit să celebreze primăvara de afară și să aducă primăvara și în suflete.

 

Și pentru că petrecerea nu e petrecere ca la carte dacă nu ține cel puțin trei zile, festivitățile vor continua și în zilele de sâmbătă și duminică – cu seminarul de salsa, bachata și kizomba, susținut timp de două zile de Cotiso și Dada, de la BAILArte Dance School din Cluj Napoca.

 

Sâmbătă seară, de la ora 19, momentul culminant al sărbătorii: a IX-a ediţie a Galei Prodance. Concerte live de muzică clasică şi pop, festivităţi de premiere,  demonstraţii de dans, surprize vor transforma gala într-un moment memorabil, care încununează cel mai bun an din istoria școlii băimărene.

 

  • Cupa Cetate Ardud, următoarea destinație pentru medalii
Sebastian Silaghi-Dalia Bărbos și Darius Frîncău-Teodora Trufan

În altă ordine de idei, după un sezon competițional început pe podium la Oradea, două dintre perechile de la Prodance 2000 au evoluat la finele săptămânii precedente la Campionatul Național pe Secțiuni. Este vorba despre Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos, respectiv Teodora Trufan și Darius Frîncău. ”Cele două perechi au dansat în cadrul categoriei Open, 12-13 ani, miza pentru această participare fiind aceea de a acumula experiență în cadrul competițiilor importante, de a se acomoda cu adrenalina acestui tip de întreceri”, a menționat Lorand Ilyes – președinte al Prodance 2000. Următoarea competiție pentru dansatorii de performanță ai clubului este Cupa Cetate Ardud, concurs național.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here