CRIMA DIN BAIA MARE – Economistul băimărean Liviu Gavrilescu a fost ucis de unul dintre fiii săi, bolnav psihic

0
1252

L-AU PRINS. Ucigașul economistului băimărean Liviu Gavrilescu (65 de ani) este unul dintre fiii săi, în vârstă de 37 de ani, suferind de schizofrenie paranoidă. Acesta și-a ucis tatăl într-un acces de furie și a fost reținut în noaptea trecută, în jurul orei 22, în localitatea Apa (jud. Satu Mare), fiind deja internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei.

 

Anchetatorii susțin că există „probe temeinice” privind autorul crimei. Conform procedurii și normelor stupidității, urmează să se stabilească dacă bărbatul avea discernământ la momentul producerii crimei, deși acesta este diagnosticat cu o boală psihică gravă și ireversibilă. Lovitura cauzatoare de moarte a fost dată în capul victimei, cu un corp contondent.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here