CONDUCERE – Tânărul șef al Poliţiei Târgu Lăpuș, numit adjunct la Poliția județului

1
2596

NUMIRE. Comisar de poliţie Mihai Gherman (37 de ani), fostul șef al Poliției Târgu Lăpuș, a devenit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, comisar șef Liviu Constantin Grozavu. Ca și în cazul șefului Poliției maramureșene, numirea lui Gherman este cu titlu interimar (formularea oficială este “împuternicit”) și a fost dispusă de inspectorului general al Poliţiei Române, chestorul general Ioan Buda (originar din Cupșeni – jud. Maramureș).

 

Prin această numire, se completează practic echipa managerială a IPJ Maramureș, aceasta funcționând, din mai 2016, de la trecerea în rezervă a comisarului șef Ioan Cupșa, cu un post de adjunct vacant (singurul membru „plin” al actualei echipe de conducere este comisar șef Ionel Todoran, fost șef interimar/împuternicit al instituției, acum adjunct).

 

Comisar de poliție Mihai Gherman a fost numit la conducerea Poliției orașului Târgu Lăpuș în ianuarie 2016, la vârsta de 35 de ani, în urma trecerii în rezervă a comisarului șef Andrei Buda.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here