CONCURS – Fostă avocat și consilier juridic la Primăria Baia Mare, noul șef al Direcției Generale Administraţie Publică

0
1302
Primăria Baia Mare

REZULTATE. Deși două persoane (Retta-Roxana Botiș și Irina Grigoraș) au fost admise la concursul pentru funcția de director general al Direcției Generale Administrație Publică din cadrul Primăriei Baia Mare, doar una a susținut probele concursului, aceasta fiind declarată admisă.

 

Roxana Botiș a întrunit 175,45 puncte (din 200 posibile) la probele scris și oral și este noul director general (funcție care fusese vacantă) a Direcţiei Administrație Publică din cadrul municipalității. Botiș a fost avocat în Baroul București (până în primăvara anului 2016), iar apoi a ocupat funcția de consilier juridic superior în cadrul Serviciului Juridic al Primăriei Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here