COMPETIȚIE – Echipa firmei UACE din Dumbrăvița a câștigat Cupa Companiilor la minifotbal și s-a calificat la faza națională

0
806

MINIFOTBAL. Echipa firmei Universal Alloy Corporation Europe (UACE) din Dumbrăvița a câștigat ediția 2018 (a doua) a Cupei Companiilor Elit Sport la minifotbal, competiție desfășurată în Baia Mare, la care au participat 15 echipe, și s-a calificat la faza națională.

 

Echipele participante au fost împărțite în trei grupe, primele două clasate din fiecare grupă și două echipe de pe locul 3 (cu cel mai mare număr de puncte) calificându-se în sferturile de finală. De la această fază a competiției s-a jucat un singur meci, în sistem eliminatoriu. Iată rezultatele înregistrate în sferturi, semifinale și finale (finala mare și finala mică):

 

* Sferturi:

Jandarmeria Maramureș – Auto Becoro 11-2

Eaton Bușag – Weidmuller 3-0

UACE 1 – UACE 2 4-1

Instituția Prefectului – BDM 5-3

 

* Semifinale:

UACE 1 – Institu 9-1

Eaton Bușag – Jandarmeria 3-1

 

* Finala mică (pentru locurile 3-4): Instituția Prefectului – Jandarmeria 3-3 (6-4 după loviturile de departajare)

* Finala (pentru locurile 1-2): UACE 1 – Eaton Bușag 4-1.

 

Echipa UACE 1 va putea reprezenta Maramureșul la faza națională a competiției, Superliga Companiilor, programată să aibă loc în Mangalia, în perioada 25-29 iulie.

 

Festivitate de premiere va avea loc duminică, 24 iunie, de la ora 16, în cadrul Galei Minifotbalului Maramureșean, prilej cu care vor primi cupe primele trei clasate la Cupa Companiilor Elit Sport – ediția 2018, dar vor fi premiate și echipele participante în cadrul Campionatului de Minifotbal Elit Sport din Ligile I și Liga II.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here