COMPETIȚIE – Băimărenii, la Campionatul Național de Dans Sportiv și Cupa Mureșul

0
353
Sebastian Silaghi - Dalia Bărbos (stg.) și Bogdan Suciu - Carina Breban (dr.)

CLASARE. Campionatul Național de Dans Sportiv al României și Concursul Cupa Mureșul au avut loc în perioada 2-4 martie, la Târgu Mureș. Competițiile au adunat 800 de dansatori din toată țara, iar școala de dans Prodance 2000 Baia Mare a fost reprezentată în cadrul acestora de către două perechi, Bogdan Suciu și Carina Breban și Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos.

 

Sportivii Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos (în foto stânga) au participat la concursul Cupa Mureșul, unde au cucerit medalia de argint la categoria Open Basic 12-15 ani Standard și locul 9 (semifinala) la categoria Open Basic 12-15 ani Latino.

 

Sportivii Bogdan Suciu și Carina Breban (în foto dreapta) au participat la Campionatul Național al României, revenind pe ringul de dans după o perioadă de pauză competițională, și au reușit clasarea pe locul 13 la categoria Open 19-35 Standard.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here