CINEMA LA BASTION – Cele mai apreciate filme prezentate la Festivalul de Film Scurt Eco, proiectate în Baia Mare

0
214
„The Gentle Giant” (cadru din film)

EVENIMENT. Joi, 8 februarie 2018, începând cu ora 18, la Bastionul Măcelarilor din Baia Mare e seară de proiecții de filme eco, organizatorii (Asociația Valea Verde) invitându-vă să vizionați gratuit cele mai apreciate pelicule prezentate în cadrul Festivalului de Film Scurt Eco (SEFF – Short Eco Film Festival), desfășurat în Sighetu-Marmației în octombrie 2017.

 

Sunt filme documentare din Columbia până în Iran și din Australia până în România, despre apicultori în derivă, recifuri de corali, biodiversitate în pericol, dileme ecologice, politici paradoxale, arii protejate poetice și multe alte subiecte “eco”.

 

Din program:

 

Frontera Invisible (Argentina/Belgia, 28 min) – locul I la secțiunea Eco Short, SEFF 2017 -,

The Gentle Giant (Iran, 3:39 min) – locul I la secțiunea Super Eco Short, SEFF 2017 -,

Sea (Uzbekistan, 1:00 min) – locul I la secțiunea Micro Eco, SEFF 2017 -,

Antarctic Waters (Noua Zeelandă, 7:10 min),

A Passion of Gold and Fire (Belgia, 6:05 min),

Nature Needs You (Australia, 9:11 min),

We Live Underwater (Germania/Indonezia, 7:04 min),

Element (Columbia, 3.36 min),

I am Columba Livia (Franța, 2:20 min),

Crooked (România, 1 min).

 

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului “Focalizare prin Obiectiv: Dezvoltare Durabilă”, implementat de Asociația Valea Verde și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here