CINEMA ÎN AER LIBER – Joi seară, un nou film la Teatrul de vară din Baia Mare

0
362
„Dictatorul” (1940)

PROIECȚIE. Joi seară, de la ora 22, cinefilii sunt invitați din nou la Teatrul de vară din Baia Mare, situat în spatele Muzeului de Etnografie. De această dată, „Povești sub stele” deschide seria capodoperelor cinematografiei clasice, prima poveste propusă cinefililor fiind „The Great Dictator”, producție lansată pe marele ecran în 15 octombrie 1940, “Dictatorul” este o satiră la adresa lui Hitler și totodată primul film vorbit realizat de Chaplin.

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, pe str. Dealul Florilor nr. 1, înainte de eveniment. Programul complet pentru sezonul august – septembrie 2017 poate fi consultat online, pe pagina de Facebook Povești sub stele. Tot acolo vor fi publicate informații privind eventualele modificări: deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here