CEAUȘESCU 2 – PMP Maramureș către Lucian Morar: „Ne exprimăm întreaga consideraţie pentru contribuţia inestimabilă pe care aţi adus-o acestui partid!”

0
1149
Lucian Morar

SLUGĂRNICIE. Inevitabil pentru orice viețuitor pe Terra, ieri a fost ziua de naștere a lui Lucian Ioan Titus Morar, președintele PMP Maramureș și primar în fostul Șilimeghiu, acum Ulmeni, un orășel cu puțin peste 7.000 de locuitori. OK, cam ce să spui? La mulți ani!, sănătate… cam astea, nu? Ei bine, nu. Sub semnătura PMP Maramureș (poate că fiecare din partid a pus o literă, o virgulă sau un semn de exclamare), în spațiul public a apărut urarea către Morar.

 

Grețoasă până la ultima treaptă a slugărniciei și înapoi, amintind de tristele depeșe laudative scrise pe vremea comunismului de “colective de oameni ai muncii de la orașe și de la sate” pentru Întâistătătorul PCR Nicolae Ceaușescu, depeșa „PMP Maramureș” e necesar să fie redată publicului pentru a semnala nivelul extrem de scăzut la care s-a revenit.

 

„Domnule preşedinte, Lucian Morar!

Cu ocazia aniversării zilei dumneavoastră de naştere, avem deosebita onoare de a vă adresa cele mai frumoase felicitări şi sincere urări de sănătate şi fericire, exprimându-ne întreaga consideraţie pentru contribuţia inestimabila pe care aţi adus-o acestui partid.

La mulți ani!!!”.

 

Cu multă paciență poți să înțelegi servilismul până la un punct. În acest caz, însă, punctul a fost depășit. Am consemnat fapta și pentru oamenii din PMP care mai au intact simțul ridicolului și onestitatea la purtător: asta vă caracterizează?

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here