CARITABIL – Un nou act caritabil marca Rock N’Road Friends Club: un Crăciun mai frumos pentru copiii de la grădinița din Băiuț

0
1211
Rock N'Road Friends Club Baia Mare
The Wings

EVENIMENT. În 9 decembrie 2017, la pub-ul Shadows Rock Bar (situat în Baia Mare, strada George Coșbuc nr. 50), grupul moto Rock N’Road Friends Club organizează un concert la care își dau concursul trupa locală The Wings și Vespera din Cluj-Napoca. De asemenea, în cadrul evenimentului, care este unul caritabil, vor avea loc concursuri-surpriză, licitație și tombolă – biletul de acces la eveniment costă 20 de lei și include și participarea la tombolă. Și-au anunțat prezența motocicliști de la cluburile prietene din România și Ungaria.

 

Vespera

Din banii strânși, bikerii băimăreni vor cumpăra două calculatoare, două televizoare (la care vor fi cuplate calculatoarele), router și cablu de internet, toate acestea urmând să fie donate celor două grupe de copii de la Grădinița din Băiuț.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here