CALIFICARE – Corul Angelli de la Seminarul teologic liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, la Olimpiada Națională Corală

0
740

OLIMPIADA CORALĂ. Vineri, 29 martie, la Liceul greco-catolic din Oradea, a avut loc faza interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale Corale la care au participat nouă coruri de elevi (opt coruri de liceu şi unul de gimnaziu) din judeţele Maramureş, Cluj şi Bihor. Miza a fost participarea la etapa finală a Olimpiadei Naţionale Corale, acolo unde s-au calificat primele trei coruri.

 

Corul Angelli de la Seminarul teologic liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare (dirijor pr. Andrei Baboşan), clasat pe locul I, s-a calificat în etapa finală a Olimpiadei Naționale Corale care se va desfășura în vacanța de primăvară. Din comisiile de jurizare au făcut parte cadre universitare de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte – Departamentul Muzică din Oradea, precum și inspectori de arte şi cadre didactice de educaţie muzicală.

 

La faza interjudețeană, din Maramureș a mai participat și Corul Madrigaletto al Colegiului de Arte din Baia Mare (dirijor Dorin Chereji).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here