CADOU – Doamnele şi domnişoarele pot vizita gratuit, în 8 martie, Muzeul Judeţean de Artă din Baia Mare

0
263
Dan Băjenaru - Primăvara la Baia Mare

ACŢIUNE. Cu ocazia zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» a anunţat că oferă intrare gratuită doamnelor și domnișoarelor care îi trec pragul.

 

Programul de vizitare al muzeului este între 10.00 – 16.30. Acesta este cel de-al doilea cadou oferit femininelor de reprezentanţii instituţiei muzeale, după ce în 1 martie aceştia, împreună cu adolescenţi voluntari, au împărţit mărţişoare băimărencelor.

 

Muzeul de Artă Baia Mare

De asemenea, cu ocazia zilei de 8 martie, muzeul se redeschide pentru public, orarul de vizitare fiind 10.00 – 16.30, de marți până duminică, iar prețul biletelor fiind de 7 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi/studenţi. Muzeul propune vizitatorilor expoziţia permanentă „Centrul Artistic Baia Mare – repere europene între tradiţii şi inovaţii” (care prezintă peste 300 de lucrări realizate exclusiv de artişti care au lucrat şi creat la Baia Mare din 1896 şi până în prezent) şi expoziţia temporară „2006-2016 – Un deceniu de muzeu de artă independent la Baia Mare”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here