BUGET – 50.000 de lei pentru organizarea Expo-Flora în cadrul Festivalului Castanelor: biletele de intrare vor costa între 3 și 5 lei

0
411

EXPO-FLORA. Organizarea celei de-a 34-a ediții a Expo-Flora, manifestare inclusă încă de la început în cadrul sărbătorii orașului reședință de județ, va beneficia de o finanțare de 50.000 de lei de la bugetul Băii Mari. Mâine, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Baia Mare, aleșii municipali vor aproba atât costul estimativ al manifestării organizate de Serviciul Public Ambient Urban (SPAU) Baia Mare în perioada 21-24 septembrie, cât și taxa pe care vor trebui să o achite agenții economici care doresc să participe la „târgul florilor”.

 

Aceștia vor putea participa (expunând și vânzându-și produsele), după achitarea unei taxe de  20 de lei/metru pătrat – taxa este valabilă pentru întreaga perioadă de desfășurare a târgului. De asemenea, tot joi, 10 august, vor fi aprobate și prețurile biletelor de intrare în cuantum de 3 lei pentru copii, elevi și studenți și 5 lei pentru adulți. Din banii încasați de la expozanți și de la vizitatori se vor acoperi cheltuielile de organizare (care vor fi rambursate bugetului local), iar în cazul în care manifestarea va ieși pe profit, acesta va intra în bugetul SPAU.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here