BONURI FISCALE – Astăzi are loc prima extragere a Loteriei de 1 milion de lei

0
147

EXTRAGERE. Astăzi, 22 ianuarie, este programată extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 decembrie 2016, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Este prima de acest gen din anul 2017. Extragerea este organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16.

 

Prima etapă a selecției câștigătorilor constă din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

 

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române.

 

UPDATE: Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică sunt cele din 7 decembrie 2016 cu o valoare de 706 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here