BEACH HANDBALL – Pisicile sălbatice și Golden Boys, câștigătorii turneului pentru amatori Baia Mare Challenge

0
558
„Pisicile Sălbatice” (Foto: Viorela Tarța)

COMPETIȚIE. Atmosfera de litoral, aerul de munte, fair-play-ul, distracția, zâmbetele, muzica de calitate, tribunele pline, galeriile entuziaste, piruetele, aerienele, nisipul, vedetele locale și internaționale, soarele fierbinte și furtunile, precum și handbalul de calitate au fost ingredientele primelor zile din cadrul evenimentului care a adus plaja la munte: Baia Mare Beach Handball Challenge, cea mai inedită manifestare a verii din oraș, și-a desemnat câștigătorii turneul pentru amatori.

 

Iasmina Lascu și Amalia Constantinescu

S-au aliniat la start 121 de sportivi (4 echipe feminine și 11 masculine), pe lista participanților înscriindu-se și nume familiare ale handbalului (Raul Fotonea, Ionuț Marta, Iuliu Varady, Răzvan Apostu, Csaba Nagy, Andreea Nastasă, Cristina Andrița și Andryana Naumenko). Robert Nagy și Tudor Botea (ambii Minaur) au activat în postura inedită de arbitri amatori de beach handball, completându-le pe arbitrele internaționale Iasmina Lascu și Amalia Constantinescu din Timișoara, cele care au asigurat corecta desfășurare a meciurilor.

 

 

 

 

Turneul masculin

 

Golden Boys

În cele 3 zile de competiție au avut loc 38 de meciuri disputate și spectaculoase. În semifinale concursului masculin s-au calificat echipele „Dulăii” (alcătuită din juniori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani), “Mec Team” (o echipă sudată, cu mulți foști și chiar actuali handbaliști, vicecampioana de anul trecut, condusă de Iuliu Varady), „Unfiltered Team” (avându-i în componență pe Raul Fotonea și Ionuț Marta) și „Golden Boys” (echipă de old boys, în majoritate foști handbaliști, dar care l-a avut în poartă pe tânărul Răzvan Apostu).

 

Finala a fost disputată de „Unfiltered Team” (campioana primelor două ediții) și Golden Boys, meciul fiind decis la shoot out-uri (lovituri de departajare) și fiind câștigat de Golden Boys (scor final 2-1).

 

CLASAMENTUL FINAL

 

Locul I – Golden Boys

Locul II – Unfiltered Handball Team

Locul III – Mec Team

Locul IV – Dulăii

Locul V – HC Illussion

Locul VI – Manowar

Locul VII – Marvel

Locul VIII – TBA

Locul IX – Can-dela

Locul X – Cloud 9

Locul XI – Suporter băimărean

 

 

 Turneul feminin

 

Turneul feminin s-a desfășurat sub forma unui campionat tur-retur, “Pisicile sălbatice”, cu Cristina Andriță și Andreea Nastasă în componență, câștigând toate meciurile și, totodată, și locul 1.

 

Printre spectatori a fost remarcată și prezența Yuliyei Dumanska, venită să o încurajeze pe sora sa Marina, componentă a uneia din echipele feminine, dar și cea a familiei Ioan și Ioana Marta sau a lui Alexandru Sabău.

 

CLASAMENTUL FINAL

 

Locul I – Pisicile sălbatice

Locul II – Tigroaicele

Locul III – Vipers

Locul IV – Phoenix

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here