BASCHET – CSM Sighetu Marmaţiei a pierdut, acasă, meciul tur din faza a III-a a Cupei României, fiind aproape eliminată

0
345

CUPA ROMÂNIEI. CSM Sighetu Marmaţiei a pierdut la o diferență de 27 de puncte meciul tur al fazei a III-a din Cupa României la baschet masculin, disputat pe teren propriu, în Sala Liceului Forestier din municipiu. Scorul final al partidei cu CS SCM Timişoara (foto mic), arbitrată de Amalia Marchiș, Ciocan Ciprian, Narcis Dan (comisar Viorel Constantinescu), a fost 57-84 (14-24, 16-11, 12-27, 15-22). Returul fazei a III-a a competiției se desfășoară miercuri, 6 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timișoara.

 

În partida de aseară, la care au asistat aproximativ 500 de spectatori, pentru sigheteni au punctat: Gregory Joseph Edwards Jr. (19 pct), Allan Ralph Thomas (12 pct), Joshua Deon Turner (8 pct), Lucian Tibarna (8 pct), Ciprian Albu (5 pct) și Andrei Dohi (5 pct). Cei mai buni marcatori ai timișorenilor au fost Marko Stojadinovic (17 pct), Vladan Vukosavljevic (12 pct) și Sherwood Terrell Brown (12 pct).

 

În turul al IV-lea al Cupei României, pe lângă primele patru clasate în ediţia trecută a campionatului (CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi BC CSU Sibiu), calificate direct în această fază a competiției, prima șansă de calificare o au Dinamo Ştiinţa Bucureşti, CS SCM Timişoara, BCMU FC Argeş Piteşti (toate învingătoare ieri, pe terenul adversarelor) – ultima calificată în turul IV va fi învingătoarea din meciul CSM Mediaş – SCM ”U” Craiova (care se dispută în 6 februarie).

 

Meciurile din turul IV se joacă tur-retur, în 3 și 10 aprilie, iar turneul Final 4 al competiției se va disputa în perioada 17-18 aprilie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here