BAIA MARE – Nouă structură de conducere la Minaur, clubul sportiv al municipalității

0
860
Adi Popovici, noul președinte al CS Minaur Baia Mare

CONDUCERE. Consiliul de Administrație al clubului sportiv Minaur l-a ales în funcția de președinte pe Adrian Popovici. Astfel, structura de conducere îi cuprinde pe Ionuț Marta (director sportiv), Daniel Kotecz (manager al secției feminine de handbal), Nicolae Ioachim Făt (manager al secției de handbal masculin), Cosmin Filip (manager al secției de fotbal) și Adrian Gherghel (manager al secției de sporturi individuale).

 

Adi Popovici (48 de ani) a fost handbalist al clubului Minaur (cu care, în 1998 a câștigat Cupa IHF) și al naționalei României și antrenor al echipelor de handbal feminin CS Extrem Baia Mare și Universitatea Cluj-Napoca. CS Minaur este club de drept public apaținând Primăriei Baia Mare și s-a înființat în anul 2015, având ca scop principal preluarea brandului „Minaur” și readucerea sa în prim-planul activităților sportive.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here