BAIA MARE – Doi hoți au jefuit sucursala Băncii Transilvania de la RFN: „Au sustras o sumă de bani și au fugit”

0
1247
Banca Transilvania, sucursala Săsar (foto: Radu Trufan)

ANCHETĂ. Sucursala Săsar a Băncii Transilvaniei (situată pe strada Victoriei nr. 92 din Baia Mare, în colțul complexului RFN), a fost jefuită astăzi, 23 mai, în jurul orei 11.30.  Poliția a fost anunțată printr-un apel la numărul unic 112, efectuat la ora 11.40, și se află la fața locului pentru cercetări.

 

Cele două persoane care au jefuit banca (luând o sumă de bani care încă nu a fost comunicată și care, din experiența jafurilor similare din trecut care au avut loc în Maramureș, va fi una falsă, mult mai mică decât cea reală) au reușit să fugă.

 

Fără legătură (dar am zis să vă reamintim): astăzi, se împlinesc 84 de ani de la prinderea și uciderea unui cuplu notoriu Bonnie și Clyde (la 23 mai 1934, faimoşii delincvenţi americani Bonnie Parker şi Clyde Barrow au fost ucişi într-un asalt al forţelor de ordine).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here