BAIA MARE – Din ciclul „Șase cai frumoși”: 120 de cai „legali și nelegali” vor fi expulzați din urbe sau vor fi rechiziționați și „depozitați” într-un grajd din Curtuiuș

0
532
sursa foto: mediafax

DECIZIE. Pe Pirită, Craica, Valea Borcutului și Ferneziu „au fost identificate” aproximativ 120 de cabaline, susține primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Pentru că, din punctul său de vedere, „nu este cazul să acceptăm nici transporturi cu atelaje trase de cai, nici alte tipuri de activități cu cai pe raza municipiului”, s-au dat somații ca aceștia să  fie scoși în afara orașului.

 

Proprietarilor care nu se vor supune acestor somații, li se vor confisca caii de Poliția locală, aceștia urmând să fie transportați în grajdurile unei ferme private din Curtuiuș. Conform legii, după 15 zile de cazare în ferma cu care Primăria a semnat un contract a cărui valoare a rămas învăluită în negura timpului, caii pot fi vânduți sau abatorizați.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here