BAIA MARE – Cuplurile care împlinesc în acest an 50 de ani de căsnicie se pot înscrie pentru a participa la „Nunta de Aur”

0
543

INFORMARE. Cuplurile care au împlinit/împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie se pot înscrie pentru a participa la tradiționala manifestare „Nunta de Aur”, aceasta urmând a fi inclusă în programul evenimentului „Sărbătoarea Castanelor”, ce va avea loc în luna septembrie.

 

Înscrierea se poate face la ghișeul 1 al Biroului Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Baia Mare (str. Gheorghe Șincai nr. 37 ), zilnic între orele 8-15, și la Centrul de zi Caspev (str. Săsarului nr. 3), până în data de 15 septembrie 2017 inclusiv. Pentru înscriere sunt necesare, în original şi copie, actele de identitate ale soţilor (buletine sau cărţi de identitate) şi certificatul de căsătorie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here