BAIA MARE – Bugetul Serviciului Public Ambient Urban, suplimentat, a ajuns la peste 4 milioane de euro

0
670

DECIZIE. În urma ultimei rectificări, din luna august, a fost majorat bugetul Serviciului Public Ambient Urban Baia Mare (serviciu al Primăriei, care răspunde de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, de gestionarea câinilor fără stăpân, de administrarea piețelor, a cimitirelor, a stadionului municipal și a parcărilor și de operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare).

 

Majorarea, aprobată de consilierii municipali, este de peste 276.000 de euro (respectiv, 1.287.000 lei). În contextul acestei suplimentări financiare, bugetul pe anul 2018 al SPAU a depășit 4 milioane de euro (fiind stabilit, deocamdată, la 18.818.000 lei).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here